Ramazan Bayramı kutlama programı, Polisevinde düzenlenen bayramlaşma programı ile başladı. Bayramlaşmaya Vali Vekili Erkan Karahan, Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker, İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen,  Vali Yardımcısı Kenan Eskin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, protokol üyeleri, emniyet mensupları ve yerel basın temsilcileri katıldı.
 
Polisevinde düzenlenen bayramlaşmanın ardından sırasıyla İl Jandarma Komutanlığı, Karaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, sevgi evleri ve huzurevi ziyaret edilerek, askerlerin, itfaiyecilerin, çocuk ve yaşlıların bayramı kutlandı.
 
Bayramlaşma ziyaretlerinde sevgi evlerinde kalan çocuklar ve huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Vekili Erkan Karahan ve protokol üyeleri tarafından  çocuklar ve yaşlılara hediyeler verdi.
 
Daha sonra Karaman Devlet Hastanesinde hastalara bayram ziyareti ve geçmiş olsun dileklerinde bulunularak bayramlaşma programı devam etti. Öğleden sonra ise şehit ve gazi ailelerinin ziyaret edilmesiyle program sona erdi.