Şehr-i Sultan Geceleri'nin konukları (3 Şubat 2013 Pazar) dün gece Kâzımkarabekir Kapalı Spor Salonunda yüzlerce seveniyle buluştu.

Geceye Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün daire amirleri ve birçok misafir katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Kuran- Kerim okunmasının ardından, Semerkand Gönülleri Dernek Başkanı Mustafa Sarı, Derneğin çalışmarıyla ilgili bilgilendirme yaparak, hizmetlerinden bahsettikten sonra programa katılanlara teşekkür ettiÇok sayıda misafirin katıldığı gecede, birbirinden usta sanatçılar Karamanlılara eşsiz bir gece yaşattılar.

Ser Organizasyon ve Semerkand Gönülleri İl Temsilciliği, Ana Sponsorluğunu yaptığı Torunoğlu Tarım Makine Sanayi Katkılarıyla hazırlanan programa, Şair Dursun Ali Erzincanlı Naat-ı Şerifleri ile, Servet Tekin Güzide ilahileriyle, Serdar Tuncer’in sunacağı sunum ve Şiirleri ile Semerkand’tan Anadolu’ya Kum Sanatı ve Meydan Tiyatrosu Meddah-ı fakir Yusuf Duru  ve daimi çırağı H. Nihat Sütçü orta oyunu  ile izleyicilerin beğenisine çıktılar.

Katılanların feyzle izlediği gecede, büyük ustalar, sunumlarıyla misafirlerini en iyi şekilde ağırlayarak muhteşem bir gece yaşattılar.

Konuklar programdan önce  Semerkant İletişim Merkezinde imza gününde Karamanlılarla buluşarak tanışma ve sohbet etme fırsatı da buldular.