Her zaman ve her yerde halkımızla birlikte olan Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, müsait olduğu durumlarda da vatandaşlarımızı makamında kabul ediyor. Başkan Uğurlu, yüz yüze görüşme aracılığıyla kendisini makamında ziyaret eden yüzlerce vatandaşımızın talebini dinleyerek çözüm noktasında yardımcı oluyor.

Karaman Belediyesi, sosyal belediyeciliğin adresi olmaya, halkımızın talep ve şikâyetlerini çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, 2009 tarihinden itibaren başlattığı ‘Halk Günü’ uygulamasının yanı sıra müsait zamanlarında da vatandaşlarımızı makamında kabul ediyor.

Bu ziyaretlerin çok faydalı geçtiğini belirten Başkan Uğurlu: “Bir yandan halkımızın taleplerini dinlerken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri konuları değerlendiriyoruz. Belediyemizin, karar mekanizmasına halkımızı katarak hizmet ve proje üretiyoruz” diye konuştu.

Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu söyleyen Kâmil Uğurlu: “Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarını çözmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyorum. Biz Karaman’ın bugünü ve yarınları için buradayız. Vatandaşlarımız ayrıca belediyeye gelmeden bile birçok konuda işlemlerini, şikayet ve taleplerini 444 25 70 Çağrı Merkezi’nden ve www.karaman.bel.tr internet adresimizden kolaylıkla gerçekleştirebilir, hesap sorabilir” dedi.