“Karaman'ın çehresini değiştirecek olan dev projelerde önemli mesafeler kat edildi. Piri Reis Vadisi çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Diğer yandan Karaman'ın en büyük tarihi alan düzenlemesi olan Aktekke Kent Meydanı projesinde, belediyeye devri gerçekleştirilen eski devlet hastanesi binası yıkıma hazırlanıyor. En kısa sürede eski devlet hastanesi binasının yıkımı gerçekleşecek” şeklinde konuşan Başkan Çalışkan, bu yıl içerisinde bu büyük projenin başlayacağını söyledi.

Başkan Çalışkan, Larende ve Sümer Mahallelerinin, alt ve üst geçitlerle şehir merkezine bağlanacağını belirterek: "Yıllardır şehir merkezinden kopuk bir yaşam süren Larende ve Sümer Mahallelerimiz yapılan üst ve alt geçitler sayesinde hayat bulacak" dedi.

Diğer yandan, hızlı tren projesi, tüneller, yeni açılan yollar, spor yatırımları gibi birçok kamu yatırımının da hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Çalışkan: " Karamanımız önümüzdeki yıllarda birçok alanda önemli mesafeler kat edecek. Bu yatırım ve çalışmalar konusunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'a ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.