Karaman Belediyesi’nin alt ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarına hız veren Karaman Belediyesi şehrin birçok noktasında, içme suyu, kanalizasyon, park, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.
Alt yapı ve üstyapı çalışmalarıyla kenti adeta şantiyeye çeviren Karaman Belediyesi, 1. İstasyon Caddesi’nden Taş Binaya, Sanayi Caddesi’nden Kenzi Caddesi’ne, Mezarlık Gül Bahçesi’nden Türk Dili Parkı’ndaki Gönül Gözü Kahvesi’ne kadar birçok noktada adeta seferberlik ilan etti.

Geçtiğimiz yıl başlattığı asfalt hamlesine kaldığı yerden devam eden belediye ekipleri, 1. İstasyon Caddesi, Sanayi Caddesi ve Kenzi Caddesi’nde deforme olmuş yolları kaldırıp yerine daha kalın tabakadan oluşan kaliteli asfalt serecek. Kent mezarlığını adeta cennetten bir köşeye çevirecek olan Gül Bahçesi’nde çalışmalar sona gelirken, engelli vatandaşlarımızın çalışacağı Gönül Gözü Kahvesi de 736. Türk Dil Bayramı’nda törenle hizmete açılacak. 

Her çalışmada Karaman’ın geleceğini düşünerek planlamalar yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu: “Çalışma sezonunun başlamasıyla Karaman şantiyeye dönmüş durumda. Yaptığımız işler hiçbir zaman günü kurtarma adına olmamış, Karaman’ın geleceğine hitap edecek şekilde düşünülmüştür. Şehrimize geçiçi değil, kalıcı hizmetler bırakmak istiyoruz. Yol, kaldırım, park, aydınlatma gibi faaliyetlerimiz sürüyor. 2013 yılında hedeflediğimiz projelerin de bir kısmına başladık. Kentimizin bir noktasından diğer noktasına çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Karaman’ın modern kent olma yolunda şu günlerde yoğun bir şekilde yürütülen çalışmalardan dolayı da vatandaşlarımızdan anlayış ve sabır bekliyoruz.” dedi.