AK Parti'li Akgün'ün daveti üzerine Karaman'a gelen ve köylerindeki elektrik sorunu konusunda geniş bir brifing veren MEDAŞ yetkilileri, sorunun çözümü konusunda ümit verdi.
Ak Parti Milletvekili Mevlüt Akgün'ün daveti üzerine Karaman'a gelen ve köylerindeki elektrik sorunu konusunda geniş bir brifing veren MEDAŞ yetkilileri, sorunun çözümü konusunda ümit verdi.

İl Genel Meclisi Encümen Salonu'nda yapılan toplantıya Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız, İl Genel Meclisi üyeleri, MEDAŞ Genel Müdürü Önder Kazazoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Eyyüp Erduran, İşletme Sorumlusu Süleyman Kırışoğlu, İşletme Sorumlusu Elife Akbaş Durmaz, Bilgi İşlem sorumlusu Murat Yılmaz ve İl Özel İdaresi ilgili şube müdürleri katıldı.

Toplantıda MEDAŞ'ın Karaman'da yaptığı yatırımlar, tarımsal sulamadaki elektrik sorunları, zamansız elektrik kesintileri ve köylerdeki sokak lambaları sorunları masaya yatırılarak geniş kapsamda incelenerek yetkililerden konuya daha hassas yaklaşılması istendi.