Resmi açılışını bayram sonu yapacak olan Türkmenler Mağazası yeni yerlerinde satışa başladıklarını bir basın toplantısı ile duyurdu.

Toplantıda konuşan Mustafa Türkmen “Türkmenler markası ile sektörde yarım asrı yüz akıyla geride bıraktık.”dedi. 

30 METREKARE İLE BAŞLADIK ŞİMDİ 8 MAĞAZAMIZ VAR

“Geçen zaman zarfında 30 metrekare ile başladığımız iş hayatında bugün 5 tanesi Karaman’da, 3 tanesi Konya’da olmak üzere 8 mağaza ile şehrimize ve bölgemize hizmet vermekteyiz.” Diyen Türkmen “ 2013’ ün son çeyreğinde doğduğumuz ve doyduğumuz güzel memleketimiz Karaman’ın kent olma yolunda bizimde bir katkımız olması amacıyla şu anda sizleri de misafir ettiğimiz yeni mağazamızı kurmaya karar verdik. Bu yeni mağaza ile müşteriden öte hepsi bir dostumuz olan Karamanlı hemşerilerimize Türkiye’nin en iyi markalarını, en seçkin modellerini tek çatı altında toplayarak sunmayı hedefliyoruz.”dedi

Mustafa Türkmen “3 kattan oluşan mağazamızda her kat 900 m2’den oluşmakta ve toplamda 2700 m2 ile hizmet vermekteyiz. Tüm katlarımızda konusunda uzman iç mimarlardan yardım alarak bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya ürünlerini aynı anda sunmaya çalışacağız. Umuyorum ki şehrin dışında açılan ilk mağaza özelliğine sahip yerimiz, hem kentleşme yolunda Karaman’a değer katacak hem de sektördeki diğer meslektaşlarımızın ufkunu açacak.”ifadelerini kullandı.