AFIAP ünvanı için en az 8 farklı ülkeden 15 farklı yarışma ve en az 40 farklı fotoğrafın ödül veya sergileme alması gerekiyor. Tüm şartları yerine getirerek başvurularını gerçekleştiren Feyzullah Tunç ve Mustafa Doğan  AFIAP ünvanları onaylanarak ilimizde bu ünvanı alan ilk isimler oldular. Ayrıca AFIAP’ın unvan başvuruları için gönderilen fotoğraflardan Colections sitesinde yayınlanmak üzere Türkiye’den seçtiği toplam 35 fotoğraftan 3 tanesi ikiliye ait.

2012 yılından bu yana birlikte fotoğraf çalışmalarını sürdüren ikili Karaman Fotoğraf Sanatı Derneğinin kurucu üyeliğinde bulunmuş olup Suretialem Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği üyeleridir. Ayrıca Feyzullah Tunç, Sille Sanat Sarayı üyesi olup, UPI (Uluslararası Fotoğrafçılar Birliği)’ nin Crown 2 sertifikasına da sahiptir. Halen ikili çalışmalarını arkadaşlarıyla beraber oluşturdukları Larende Fotoğraf Topluluğu çatısı altında sürdürmektedirler. 2013 yılında ilimizde “Hayat Sineması”  ve 2015 yılında Larende Fotoğraf Topluluğu üyeleri ile birlikte “Memlekete Sevda” isimli iki karma sergi açan ikilinin birlikte yürüttüğü proje çalışmaları da bulunmaktadır. Karaman Tanıtım Platformu (www.kartap.org) , ve Karaman Belediyesinin kültür hizmeti İmaret Dergisinde de fotoğrafları yayınlanan ikilinin pek çok yerel ve ulusal dergi, gazetede fotoğrafları ile röportajları yayınlanmıştır. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümü mezunu olan ikili,  birlikte çeşitli fotoğraf gösterisi ve söyleşileri gerçekleştirmişlerdir.

“İnsan yaşadığı coğrafyaya kendi imkanlarınca hizmet etmelidir. Bizler de birer Karaman sevdalısı olarak, şehirimizin sokaklarında, köylerinde, dağlarında, insan yüzü coğrafyasında çektiğimiz fotoğraflarla şehrimizin tanıtımına bir nebze olsun katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize” diyen Feyzullah Tunç ve Mustafa Doğan’ı  uluslar arası başarılarından dolayı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.