Karaman Pusula Sağlık Gönüllüleri Derneği (PUSAD) Diş Hekimleri Haftası nedeniyle ‘Diş Hekimlerinde Görülen Meslek Hastalıkları’ konulu bir konferans verdi. Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programa Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi Uzmanı Uzman Dr. Ekrem Akkurt  konuşmacı olarak katıldı. Program öncesi kısa bir konuşma yapan PUSAD Başkanı Metin Bilgin, derneklerinin kurulduğu günden beri gerek yurt içi, gerek yurt dışında birçok program düzenlediğine dikkatleri çekerek, etkinliklerin bazen bilgilendirme programları ve gezi şeklinde bazen de yardım kampanyalarına destek şeklinde olduğunu belirtti.

Bilgin, sağlık çalışanları ve onların muhtemel problemlerine çözüm anlamında değişik programlar düzenlediklerine değinerek Diş Hekimleri Haftası nedeniyle de bu programda bir araya geldiklerini söyledi.

PUSAD Başkanı Metin Bilgin’in konuşmasından sonra ‘Diş Hekimlerinde Görülen Meslek Hastalıkları’ konusunda bir sunum yapan Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi Uzmanı Uzman Dr. Ekrem Akkurt, programın bitiminde diş hekimlerinin sorularını cevapladı.