02-06 Haziran 2015 tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yanından 103 sporcunun katıldığı, "8-9-10 yaşHaftasonu Tenis Turnuvası' Afyonkarahisar'da düzenlendi.

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü tenisçilerinin de yer aldığı turnuva büyük heyecana sahne olurken, bir yandan tatlı bir rekabet yaşayan minik tenisçiler,diğer yandan da 4 gün süren keyifli bir deneyim yaşadılar.

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen turnuvaya tenis antrenörü Adem Alpsoy nezaretinde katılan minik tenisçiler, zorlu geçen turnuva sonunda Ahmet Veli Büyükalpelli turnuva 2.’si, Yusuf Kaan Sarı Turnuva 3.’sü, Erol Öztüren ve Musa Çeliktaş grup 4.'sü,Nisanur Taş turnuva 3.’sü, Hatice Soylu ve Nisa Atçeken grup 4.’sü olarak madalya almaya hak kazanan sporcular oldu.

Gerçekleştirilen turnuvalarda Karamanlı sporcuların enerji ve performansları ile büyük başarılara imza attıklarını ve bu başarıların kent adına büyük önem taşıdığını belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, " Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman genç sporcularımıza destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen 8-9-10 yaş Hafta sonu Tenis Turnuvasında dereceye giren sporcularımızı tekrar tebrik ederek, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.