Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bir dizi programa katılmak üzere geldiği memleketi Karaman'da coşkuyla karşılandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bakanlık görevine atandıktan sonra ilk kez memleketi Karaman'ı ziyaret etti. Bakan Elvan, gelmeden önce alanda toplanan vatandaşlara, Türk bayrakları dağıtıldı. İtfaiye ekipleri tarağından da 'Lütfi Elvan, hemşehrimiz, gururumuz, Karman milletvekili, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Hoşgeldiniz' yazılı pankart asıldı. BAKAN KARŞILAMA KUYRUĞU İl girişinde yaklaşık 500 kişi tarafından karşılanan Bakan Elvan, kendisini karşılayıp uzun kuyruk oluşturan hemşerileriyle tek tek tokalaştı. Daha sonra kürsiye çıkan Bakan Elvan, ulaştırma alanında Karaman'a yapılacak yatırımları anlattı.

BİZİ KİMSE ENGELLEYEMEYECEK

İstanbul'da yapılan üçüncü köprü ve havaalanının engellenmeye çalışıldığını belirten Elvan, şunları söyledi

Bizlerle bu kadar uğraşılmasına rağmen, Türkiye'nin gelişmesi, kalkınması yönünde hem içerde hem de dışarıda büyük engellemeler yapılmasına rağmen Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir. Dünya'da ses getiren İstanbul'daki üçüncü köprümüzün yapımı engellenmek isteniyor. Üçüncü havaalanımızın yapımı engellenmek isteniyor. Yine İstanbul'u, İzmir'e bağlayan 12 milyon lira tutarındaki otobanımız engellenmek isteniyor. Ama bunları teker teker gerçekleştireceğiz.

SİYASET KURUMU ZAYIFLATMAYA ÇALIŞILIYOR

Siyaset kurumunun zayıflatılmaya çalışıldığını öne süren Elvan, Siyaset kurumunu zayıflatmaya çalışıyorlar. Siyaset kurumu dışında bir takım kurumları devreye sokmaya çalışıyorlar. Esas olan halktır ve halkın tercihidir. Esas olan halkın iktidara getirdiği iktidarın önünü açmaktır. Esas olan budur. Ama şundan emin olunuz, Ak Partimizin, hem ülkemizin, hem iktidarımızın itibarsızlaştırmaya çalışan kesimlere sakın ve sakın aldanmayın. Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir. Sizin güçlü destek irade ve kararlığınızla büyük ve güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşaa edeceğizdiye konuştu. Bakan Elvan'a daha sonra Belediye Başkanı Kamil Uğurlu tarafından Karaman Belediyespor'un forması hediye edildi. Bakan Elvan, kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara karanfil attı.