Boş zamanlarını evde oturmak yerine Huzur Bahçeleri’nde geçirmeyi tercih eden her yaştan vatandaşımız; Bu bahçeler sayesinde eski komşuluk ilişkilerinin yeniden canlandığını belirterek, toprakla uğraşıp kendi emekleriyle bir şeyler üretmekten de büyük haz duyduklarını söylediler. 


Huzur Bahçesi’ne hafta sonu ziyareti gerçekleştiren Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, bahçe sakinleriyle görüşerek taleplerini dinledi. Vatandaşlarımız; kendilerine sunulan bahçelerinde gönüllerince sebze-meyve yetiştireceklerini ve istedikleri gibi vakit geçirebileceklerini söyleyerek, yıllardır eksikliği hissedilen böyle bir uygulamanın Karaman’a kazandırılmasından dolayı Başkan Uğurlu’ya teşekkür ettiler.

Bahçe sakinlerinden Muhittin Emre, Osman Coşar, Mustafa Özgül ve Kamil Eroğlu Belediyenin Karaman halkına önemli bir hizmet sunduğunu ifade ederek: “Burada hem bir şeylerle uğraşıyor hem de insanlarla kaynaşıp komşuluk yapıyoruz. Şehir hayatından bıkıp köy hasreti, toprak hasreti çekenler bu bahçeyle huzur buldu. Bahçelievler Mahallesi’ne kurulan bu hizmetin Karaman’ın farklı bölgelerine de yapılmasını istiyoruz” dediler. 

Belediye Başkanı Uğurlu, Karaman halkından büyük ilgi gören Huzur Bahçelerinin önümüzdeki süreçte kentin değişik bölgelerine de kurmayı düşündüklerini söyledi.