Ticaret İl Müdürü Yusuf Arı, ziyarette yaptığı konuşmada, “Kardeş kurum projesini kurumumuz olarak önemsiyoruz. Bu nedenle kardeşimiz olarak belirlediğimiz kurumumuzu ziyaret etmek, nasıl proje ve çalışmalar yürütebileceğimiz ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak istedik. Okulumuzun gösterdiği misafirperverliğe çok teşekkür ediyoruz. İnşallah öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza hizmet noktasında güzel işlere imza atarız’’ dedi.

Ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirten Okul Müdürü Recep Gedikli ise “Ticaret il müdürlüğü ile kardeş kurum olmaktan oldukça memnunuz. Okulumuzda mevcut bulunan aile ve tüketici hizmetleri bölümünün yürüteceği üretimde ve tüketimde bilinçli bireyler projemiz doğrultusunda il müdürlüğümüz ile kasabamızda güzel bir projeyi başlatmak istiyoruz. Bu proje çalışmalarımızı Ticaret İl Müdürlüğü ile birlikte yapmaktan ve öğrencilerimize, vatandaşlarımıza faydalı olmaktan son derece mutlu olacağız” ifadelerini kullandı.

Ardından okul müdürü Recep Gedikli ve Ticaret İl Müdürü Yusuf Arı Sudurağı Kasabası Belediye Başkanı D.Mehmet Ceyhan’ı makamında ziyaret ederek projelerini anlattılar.

Belediye Başkanı D. Mehmet Ceyhan da yaptığı konuşmada, “Ziyaretinizden dolayı memnun oldum. Vatandaşlarımızın faydasına olacak her türlü hizmete sonuna kadar yardımcı olacağım. Böyle bir çalışmayı başlatan siz idarecilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.