Karamangundem.com Ziyaretinde kısa adı KARDOF olan Karaman Doğa Sporları ve Fotoğraf Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Fedai Erkocaoğlu, İkinci Başkan İsmail Öcal, Dernek üyesi Alper Yusuf Köroğlu hazır bulundu. 

Ziyarette Kardof Spor Kulübü'nün faaliyetlerinden bahseden Başkan Fedai Erkocaoğlu doğa ve çevre bilincini de yaymaya çalıştıklarını söyledi. Basını ve basın kuruluşlarını çok önemsediklerini vurgulayan Erkocaoğlu, karamangundem.com sitesini yakından takip ettiklerini ve Derneğe verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Erkocaoğlu,13 Ekim günü fotograf sanatının farklı alanları ile ilgili ücretsiz seminerlerinin başlayacağını, seminerlere katılmak için ön kayıt yaptırıması gerektiğini söyledi.  İlk seminerde eğitmenler Stajyer Avukat Ali Emrah Uğur ve Selman Şahiner'in rehberliğinde ''fotoğraf ve haklarımız'' konusunda katılımcıların bilgilendirileceğini kaydetti.

Karamangundem.com olarak KARDOF yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında her daim başarılar dileriz.