Karyurtder Denetim Kurulu Üyesi Halime Sak’ın başlattığı, ‘ÇOCUKLAR GÜLMELİ’ adlı proje ile merkez ve merkeze bağlı köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının, Ramazan ayı boyunca giydirilmesi amaçlanıyor.  

‘Sen de Tebessüme Ortak Ol!’ sloganıyla yürütülen projede,  Kılbasan, Maden Şehri, Akçaşehir, Narlıdere ve Boyalı köylerinden toplam 111 çocuğumuza ulaşıldı. Proje kapsamında dernek,  Veren El ile Alan Eli Buluşturma konusunda aracılık görevini üstlenerek, sponsor destekli olmayan proje  ile halkı projeye dahil ederek yardımlaşma konusunda duyarlılık oluşturmak hedefleniyor. 
Karyurtder tarafından yapılan açıklamada hedeflerinin, gelecek  yıllarda ‘Sen de Tebessüme Ortak Olmak İster misin?’ sloganıyla daha fazla katılımcıya ulaşmak ve halk arasında yardımlaşma bilincinin oluşmasına katkı sağlamak olduğu belirtildi. Projeyi destekleyen herkese teşekkür eden Karyurtder yönetimi, Vali Murat Koca ve eşi Vildan Koca’ya, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Haşim Keskin’e ve Karyurtder Denetim Kurulu üyemiz Sayın Halime Sak'a şükranlarını iletti.