Karaman Emniyet Müdürlüğü, öğrenci servis, minibüs, ticari taksi ve okul servis araç sürücülerine yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Piri Reis Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda, Karaman'daki kazaların önlenmesi için çalışma yaptıklarını söyledi.

Yapılan çalışmalar neticesinde kazaların azaldığına dikkat çeken Şahne, kazalarda yüzde beşlik bir düşüş yaşandığını aktardı.

Servis şoförlerinden araçlarını daha dikkatli kullanmalarını isteyen Şahne, şunları kaydetti: "İlimizde meydana gelen kazaların nasıl oluştuğunu Trafik Şube Müdürümüz tespit etti. Genelde kazaların kavşaklarda olduğunu gözlemledik. Buna göre çalışma yaptık. Trafik noktasında sizin desteğinize ihtiyacımız var. Şoförlerimizin trafik kurallarına uymalarını rica ediyorum. Bunun haricinde çocuklarınızı eşlerinizin o araçlara bindiklerinde sürücünün aracını nasıl sürmesini istiyorsanız aracınızı o şekilde kullanın. Aracınıza binen müşterilere kendi eş ve çocuklarınıza, yakınlarınıza o sürücü arkadaşlarım nasıl davranmasını istiyorsanız aynı uygulamayı sizde yapmanızı istiyorum. Karaman'da sağlıklı huzurlu olması için sizlerin de desteğini bekliyoruz."