Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin yapmış olduğu ' Herkes İyilik Yapıyor ' projesi tamamlandı. Bu proje ile öğrencilerin iyilik yapmayı alışkanlık haline getirmesi amaçlanmıştı. Şimdi ise yaptıkları iyilikleri günlüklerine yazan ve dereceye giren öğrencilerin ödülleri verilecek.

Çalışma hakkında bilgi veren proje koordinatörü Selçuk Ersoy şunları söyledi: Değerler Eğitimini pratiğe döken bu proje, ilköğretim çağındaki çocukların günlük tutma alışkanlığı kazanmasını hedefledi. Proje kapsamında 2 bin günlük dağıtıldı. Projeyi uygulamaya koyan ve geri dönüş yapan 1000 kişi günlüklerini derneğimize teslim etti. Bu günlükler, Karaman merkezinde ve ilçelerdeki 3.4.5.ve 6. sınıf öğrencilerine ücretsiz dağıtılmıştı. İyilikler yapıldı ve günlüklerin değerlendirmesi Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından oluşturulan Jüri tarafından yapıldı.

5 Haziran Perşembe günü saat 17.30’da Ödül törenimiz Sabah Dershanesi Öss şubesine ait salonda yapılacak. Ödül törenimize Keloğlan gösterisi ile başlayacağız. Daha sonra dereceye giren öğrencilerin ve sınıfların ödülleri verilecek. Projeye katılım şartı aranmaksızın tüm öğrencilerimizi Keloğlan gösterisine davet ediyoruz. Törene katılan her öğrenciye sürpriz hediyeler verilecek.''dedi.