Konsep Sigorta Merkezi Türkiye çapında 17 farklı ildeki mevcut şubeleri arasında yer alan Karaman Konsep Düzgün Şubesi; taşıt, kasko, iş yeri, konut, seyahat ve tarım sigortasıyla Karaman’a hizmet veriyor. Karaman Konsep Düzgün Şubesinin İşletme Sahibi Metin Düzgün, yaptığı açıklamada, “Güler yüzlü ve uygun fiyatlarla vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.


“Keşke demeden önce bir kez bize uğrayın” diyen Düzgün, “Bireysel, kurumsal ve uzmanlık isteyen alanlarda vatandaşlarımızın her türlü riskinin azaltılması, korunması ve yönetilmesine yönelik sigorta seçenekleri sunuyoruz. Bireysel ve kurumsal işletmelere yönelik uzman tavsiyeleri doğrultusunda hazırlanan her türlü ihtiyaçları kapsayan, tüm riskleri kontrol altına alan geniş kapsamlı seçenekleri tercih edebileceğiniz bir danışmanlık hizmeti sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Farklı müşteri tabanına özel hizmet vermek için iş gücünün güçlendirilmesi gerektiğini söyleyen Düzgün, “Çeşitlilikte kararlılığımızı sergileyerek yaptığımız hizmet ile misyonumuzu Karaman geneline yansıtmaya çalışıyoruz” diye belirtti.

Karaman Düzgün Şubesi Külhan Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi üzerinde hizmet veriyor.