İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda 07 Mayıs günü düzenlenen toplantıya Yerel Yönetimler Programı öğrencileri ile Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Abdulbaki Pınar, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Atay ve Yerel Yönetimler Bölümü Öğr. Gör. M. Mustafa Pepe katıldı.

İl Genel Meclisi Başkan Vekili Adem Kapar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülürken Meclis’in işleyişi hakkında öğrencilere bilgi verildi. İl Özel İdareleri’nin genel olarak halkın yerel ve ortak ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulmuş yapılar olduğunu belirten Başkan Vekili Kapar, bu idarelerin aynı zamanda halkın katılımını en etkin ve verimli bir şekilde sağlayan yerel yönetim organlarından olduğunu dile getirdi.

Toplantının ardından Meclis başkan ve üyelerine teşekkür eden Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Abdulbaki Pınar, yerel yönetim organlarına yetkin elemanlar yetiştirmek amacıyla hizmet veren yüksekokulun teorik eğitimin yanında uygulamalı eğitime de önem verdiğini ifade ederek ziyaretin öğrenciler için verimli geçtiğini belirtti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.