Karaman’ın en yeni iki genç girişimcileri kurdukları kmu-portal.com platformuyla, sosyal medya ile öğrencilerin sesi haline gelerek, özellikle genç kesimin isteklerine cevap vermeyi amaçlıyor.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz http://www.kmu-portal.com/ Kurucu Yöneticisi Muhammet Tunç yaptıkları çalışmaları bizlerle paylaştı.

kmu-portal.com, Karaman’ın Tek Sosyal Paylaşım Platformu olma özelliği taşıyor diyerek sözlerine başlayan Tunç açıklamasında;

''19 Eylül 2016 tarihinde yayın hayatına başlayan ve Karaman’ın tek sosyal medya olma özelliği taşıyan kmu-portal.com üniversite öğrencilerinin ilgi alanlarını bir arada toplamak amacıyla kurulmuştur.

Amacımız olarak belirttiğimiz ilgi alanlarından kasıt şu zamanlarda azımsanmayacak bir güç haline gelen sosyal medya ile öğrenci arkadaşlarımızın sesi haline gelerek özellikle genç kesim insanımızın isteklerine cevap verecek bir platform haline gelmektir.

Böyle bir platform oluşturduğumuzda inanıyoruz ki üniversiteliyle, esnafıyla ve de iş adamlarıyla Karaman’ın istediğimiz şekilde büyük şehirlerden farksız bir halde yaşanır hale gelmiş ve insanlarımız talepleri cevap bulmuş olacak.

Aslında ilk amacımız Karaman halkı ile üniversite öğrencisi arasındaki ilişki seviyesini en üst seviyelere çıkarmak ve her bir KMÜ öğrencisinin de Karaman halkının birer evladı olduğunu tam anlamıyla benimsetmek çabası içerisindeyiz.

Şuanda sitemizin gidişatına bakacak olursak bu anlamda yeni bir site olmamıza rağmen çok büyük bir ilgi çekmiş durumdayız.

Sitemizin benimle birlikte, Cihan Çabuk'da kurucu yöneticisi olup Karaman’ın en yeni iki genç girişimcileri arasına isimlerimizi yazdırmaya çalıştık.

Sitemizden kısaca bahsetmek gerekirse twitter ve facebook karışımı olan sitemiz http://www.kmu-portal.com/ üzerinden yayın yapmaktadır.

Son olarak Karaman halkına ve KMÜ öğrencilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz'' dedi.

http://www.kmu-portal.com/

https://facebook.com/kmuportal/