Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) yönetiminde yeni atamalar yapıldı. 7 Eylül 2012 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan kararla, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından yeniden rektör olarak atanan Prof. Dr. Sabri Gökmen yeni rektör yardımcılarını belirledi.
Rektör yardımcılıklarına Prof. Dr. Kemal Esengün ve Prof. Dr. Mehmet Karataş devam ettirilirken, Kamil Özdağ Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım da üniversitenin üç rektör yardımcısından biri oldu.

Rektör yardımcıları dışında bazı akademik birimlerde de görev değişikliği yaşandı. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Prof. Dr. İbrahim Yılmaz, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Doç. Dr. Abdullah Kaya ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpınar atandı. Doç. Dr. Zülfi Güler de Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü oldu.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen yeni atamalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; yeni atanan çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. Gökmen, “Geçmiş dönemde edindiğimiz deneyimlerimizi yeni atanan arkadaşlarımızın enerjileriyle yoğurarak başarılı çalışmalarımıza devam edeceğimize inanıyorum.” dedi.