Odalar Birliği makamında düzenlenen imza protokol törenine, Birlik Başkanı Ahmet Yenilmez, İNG Bank Karaman Şube Müdürü Remzi Gülseven ve meslek odaları başkanları katıldı.

Yapılan protokol ile bankacılık düzenlemesi kapsamında ING Bank esnaf yararına esnafın iş hacmini büyültecek ve katkı sağlayacak kredi, post ve bankacılık ürünlerinin yanı sıra bankacılık hizmetleri ve danışmanlık hizmetlerinin de yürütüleceği belirtildi.
Protokolü imzalayan her iki taraf tören sonrası karşılıklı olarak birbirlerini tebrik etti. İNG Bank Karaman Şube Müdürü Remzi Gülseven;
“İNG Bank olarak esnafımız ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında Karaman esnafının iş hacminin büyütülmesi anlamında ürünlerimizi en iyi imkanlarımızla kendilerine sunmak istiyoruz. Onların büyümelerinde çözüm ortağı olmak istiyoruz. İNG Bank olarak Karaman esnafımızın yanındayız. Protokolün Karaman esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Oda Başkanı Ahmet Yenilmez de benzer dilek ve temennilerde bulunarak bugüne kadar esnafın yararına olacak her türlü etkinlik ve projede görev alarak hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.