KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan ile KOSGEB personeli AB Kobi Haftası nedeniyle Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu'nu Makamında ziyaret etti.
19 Ekim 2012 Cuma günü saat 15.00 de gerçekleşen ziyarette KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan ile KOSGEB personeli yürütülen çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu'na bilgi verdiler.

KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan AB KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkıları ve onayı ile dört farklı ilköğretim okulunda öğrenim görmekte olan  8. sınıf öğrencilerinin okullarından alınarak Karaman Organize Sanayi Bölgesinde bulunan başarılı firmalara ziyaretler gerçekleştirildiğini ve öğrencilere burada işkolları ve girişimcilik hakkında bilgi verildiğini ifade etti.

Ayrıca üç farklı başarılı firma temsilcileri Karaman Teknik Endüstri ve Meslek Lisesi, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ve Vali Hakkı Teke YİBO okullarına davet edilerek girişimcilik ve firma serüvenleri hakkında okullarda öğrencilere sunum yapıldığını ve öğrencilerin gelecek hayallerine ışık tutulmaya çalışıldığını  belirtti. Yapılan faaliyetlerin sonucunda güzel bir etkileşim yakalandığını ifade eden Mevlüt Tavşan ilerleyen zamanlarda bu faaliyetlerin tekrar edileceğini belirtti.

Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmasında: “ Her yıl 15-21 Ekim tarihleri arasında kutlanan AB KOBİ Haftasının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlimizde göstermiş olduğunuz faaliyetler bizleri son derece memnun etmiştir. İlerleyen zamanlarda daha geniş kapsamlı projeler  ortaya koyarak  ilimizin gelişimine ivme kazandıracağınızı ümit ediyor,  KOSGEB Müdürümüz  başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.