Bu yıl 60’ıncı yaşını kutlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 67. Genel Kurulu TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.
TOBB ETÜ’de yapılan Genel Kurul’a Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, bürokratlar, iş dünyasının temsilcileri ile TOBB delegeleri katıldı.
Genel kurul kayıt aşamasında TOBB İkiz Kulelerde Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak 3500 kişiye Duru Bulgur Firması tarafından başbaş bulgur pilavı dağıtıldı Saray Bisküvi ise çeşitli ürünlerini ziyarete hazır bulunan TOBB delegelerine ikram etti. 
Karaman Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Başkanı Mustafa Gökhan ALKAN Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY , delegeler Rıza DURU , İsmail KIZIK, Ersin ATİK, Genel Sekreter Behiye KIZILÖZ TUMAN , Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Şerif Hanım KIZIK , Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kadir TOPRAKÇI hem genel kurul kayıt aşamasında hem de genel kurulda yerlerini almış ve 3500 kişiye Karaman’ı en iyi şekilde tanıtmaya çalışmışlardır.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, girişimcilere ve TOBB delegelerine “Türkiye sizlerle büyük. Türkiye ekonomisi sizlerle güçlü. Türkiye sizlerle birlikte, büyük hedeflerine yürümeye devam edecek” diye seslendi.

Hisarcıklıoğlu,TOBB’un 60 yılı, özel sektörümüzün 60 yılda katettiği mesafenin de göstergesi olduğunu ifade ederken, Türkiye ekonomisinin kat ettiği mesafeyi ve geldiği noktayı anlattı.

Girişimciler ekonomide başarı hikâyelerine imza atarken, bu gücün meydana getirdiği TOBB’un da özellikle son 10 yılda hizmet kapasitesini artırdığını belirten Hisarcıklıoğlu, “Hayata geçirdiğimiz projelerle, reel sektörümüzü geliştirdik ve destekledik” diye konuştu.