Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’na ait Karaman ili, Merkez İlçesi, Külhan Mahallesi, 732 Ada, 9 parselde bulunan 3 katlı kargir bina ve arsası 22.07.2015 tarihinde saat 11.00’de açık artırma yoluyla satış suretiyle, belirlenen gayrimenkul muhammen bedelinin üstünde olacak şekilde Karaman Ticaret ve Sanayi Odası 2’nci kat toplantı salonunda satışa sunulacaktır. 

Gayrimenkul muhammen bedeli 5.000.000,00.-TL’dir.

Satış bedeli üzerinden tahakkuk edecek olan %18 KDV masrafları, gayrimenkulün satış ve teslimine ait alıcı ve satıcıya ait tapu harcı dahil tüm masraflar, tahakkuk etmiş ve edecek emlak vergisi, damga vergisi ve diğer her türlü vergi, resim ve harçlar ihale alıcısı tarafından ayrıca ödenecektir. Vergi ve harç oranlarında değişiklik olması halinde satış tarihindeki yeni oranlar dikkate alınacaktır.

Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için Karaman Ticaret ve Sanayi Odası binasında açık olup, istekliler 250,00.-TL şartname temin bedelini ödeyerek, onaylı şartname örneğini temin edebilir.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası neden ve sebebe bağlı olmaksızın taşınmaz satışından ihale süreci tamamlansa dahi vazgeçebilir. 

Satışa iştirak edenler iş bu ilan metnini ve şartnameyi okumuş ve içeriğini kabul etmiş sayılırlar.