Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen minikler ve yıldızlar yüzme yarışları 10 kategoride 60 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

10 kategoride gerçekleşen yarışmalarda sporcular okullarını en iyi şekilde temsil edebilmek ve il birinciliği için kıyasıya mücadele ettiler. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Şube Müdürü Aslan Yıldız’ında yerinde izlediği yarışmalarda sporcuların ortaya koyduğu mücadele renkli görüntülere sahne oldu. Kategorisinde rakiplerini bir bir yenerek şampiyon olan sporcular gerçekleşecek olan bölge grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.

Müsabakada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Aslan Yıldız, yüzme il temsilcisi Ali Güley ve antrenörler tarafından verildi.

Küçük ve yıldız sporcuları il birinciliği yarışmalarında gösterdikleri performanstan dolayı kutlayan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Sporcularımız antrenmanlarda gösterdikleri çabayı fırsata dönüştürmeyi başarmıştır, onların daha iyi dereceler alarak grup yarışmalarında Karaman’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.'' şeklinde konuştu.