Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.“Sevgi, saygı ve dostluk duygularının hoşgörü ile yoğrulduğu, barış ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın zirveleştiği bir güzel Kurban Bayramını daha hep birlikte kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam Âleminin ve Karamanlı vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutladı.

Mesajında, bayramların insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını, kardeşlik ve barış duygularını artırdığını ifade eden Başkan Çalışkan: “Bayramlar toplum olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı belki de en anlamlı günlerimizdir. Dargınları barıştıran, çocukların yüzlerini güldüren, yaşlıları sevindirip mutlu eden bayram günlerinde yaşanan mutluluk ve huzurun tüm yaşantımıza yayıldığı bir dünya özlemiyle, siz değerli hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutlar, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngören'in Kurban Bayramı mesajında;
"Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, kardeşlik duygularımızın daha da pekiştiği, sevginin, hoşgörünün ve şefkatin arttığı müstesna günlerimizden biri olan Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha erişmiş olmanın heyecanı içindeyiz.Bu duygu ve düşüncelerle, Karaman halkının, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Büyük Türk Milleti’nin ve İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı'nı kutluyor, vatanımızın her köşesindeki milletimizin tüm fertlerine Cenab-ı Allah'tan sağlık ve mutluluklar diliyorum"diyerek tüm Karaman halkının Kurban Bayramını kutladılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu 

Bayramlarımız; insanımızın birbiriyle kaynaştığı, sevgi ve dayanışmayla toplumun her kesiminin aynı ortamda buluşmasına vesile olan günlerdir. Bu günlerde sevincin ve huzurun bayramını yaşarken diğer yandan acının her çeşidini gören kardeşlerimizin varlığı da unutulmamalıdır. Bereketin yaşandığı, kimsesizlerin sevindiği, muhtaç yüreklerin ferahladığı bir bayram temennisiyle kurbanlarınız kabul, bayramınız mübarek olsun.