Kanal 7 ekranlarında Ankara gündeminin nabzını tutan Başkent Kulisi bu hafta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ı ağırlıyor. Elvan, ülke gündemini ve ulaştırma sektörünü Başkent Kulisi’nde değerlendirecek.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi, bu hafta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ı konuk edecek. Elvan, 14 Aralık’ta gerçekleştirilen operasyonları, ülke gündeminde yaşanan olayları ve Türkiye’de ulaşım alanında yapılan yenilikleri canlı yayında ele alacak. Programda ‘Yasa dışı dinlemelerle ilgili yeni operasyonlar yapılacak mı? Hükümetin hızlı tren projeleri 2015'te hangi aşamalara girecek? Demiryollarında yeni hangi hedefler var? Bölünmüş yollar ve otobanlar konusunda ne tür projeler gündemde? İstanbul'a üçüncü havalimanı projesi belirlenen takvimde ilerliyor mu? Havalimanının yapıldığı yer bataklık bölgesi mi?’ sorularına yanıt verilecek. 

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla Pazar günü saat 10.00’da canlı yayınla Kanal 7’de.