Konuyla ilgili olarak M. Önder Deniz yaptığı açıklamada, Karaman’ın MEB onayı olan tek Temel Lisesi olarak 2015-2016 eğitim öğretim yılın da Karadağ Temel Lisesi olarak eğitim vereceğini belirtti.

24 Ağustos tarihi itibariyle 9.10.11 ve 12. sınıflar için YGS hazırlık kursları ve tanıtım derslerinin başlaya cağını ifade eden Deniz, “Ayrıca özel öğretim kurslarının öğrencilere sadece 3 ders için takviye dersi vereceğini ancak bunun öğrencinin ihtiyacını karşılamayacağını dolayısı ile öğrencilerin sınavlara tam olarak hazırlanamayacağını eksiklerini giderebilmesi için kurs kurs dolaşmak zorunda kalacak. Açtığımız temel lisede ise öğrencilerin hem MEB normal sınıf müfredatları işlenecek. Bunun yanı sıra ücretsiz takviye kurslar ve deneme sınavları ile üniversiteye hazırlık noktasında daha kapsamlı olarak hizmet verilecek. Temel lise kayıtlarımız kontenjanla sınırlı olup, özel okul devlet teşviği başvuruları 10 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında yapılacak. 3 Eylül’de ise teşvik çıkan öğrenciler belirlenecek. 4-10 Eylül tarihleri arasında ise özel okul tercihi yapılacak ve 11 Eylül’de yerleştirme sonuçları ilan edilecek. 14-21 Eylül arasında ise nakil ve kesin kayıt iş lemleri yapılacak” dedi.

Adres: Tahsin Ünal Mahallesi Atatürk Bulvarı Deniz Bank Üstü Tel: 0 338 213 00 01

Özel Karadağ Temel Lisesi açılıyor

Karaman’ın ihtiyacı olan Temel Lise ve Özel Anadolu Lisesi  projesini uygulamaya geçirdiklerini söyleyen Kurum Müdürü Mustafa Önder Deniz; ”Marka Şehre Marka Okul kazandıracağız” dedi.