Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür Ve Araştırma Genel Müdürlüğümüzün 2013 yılı faaliyet programı kapsamında "Atasız Ati Olmaz" adlı proje kapsamında şiir okuma yarışması düzenlenecektir. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür Ve Araştırma Genel Müdürlüğümüzün 2013 yılı faaliyet programı kapsamında "Atasız Ati Olmaz" adlı proje kapsamında tarih, kültür, sanat, edebiyat ve halk bilimi alanlarında yaptığı çalışmalarla ve bu çalışmaların günümüze yansıyan etkileriyle toplumumuzda yer etmiş ecdadımızın günümüz gençliğine hatırlatılması ve bu sayede geleceğe dönük bir tarih köprüsü kurulması amacıyla 27 Aralık 2013 tarihinde Ankara'da düzenlenecek olan Mehmet Akif Ersoy'u anma programına katılmak üzere ilimizde lise öğrencileri arasında şiir okuma yarışması yapılacaktır.

Bu yarışma neticesinde en iyi şiir okuyan bir kız ve adı Mehmet Akif olan bir erkek öğrenci ilimizi temsil etmek üzere Ankara iline gönderilecektir.

Söz konusu yarışmaya katılmak isteyen ilimiz liselerinde okuyan öğrencilerin il müdürlüğümüz bünyesindeki gençlik merkezine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Son başvurunun 27 Kasım 2013 Çarşamba günü mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.