Konsere, MHP Karaman İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz, MYK üyesi Ali Güler, Merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, milletvekili adayları Mehmet Ural, Mehmet Alagöz, Mut belediye başkanı Nebi Yılmaz ve çevre ilçe teşkilatları ile vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Sarıveliler ilçe başkanı Kasım Tunç, seçim öncesi moral vermesini temenni ettikleri konserin beklediklerinden fazla ilgi gördüğünü belirterek ''Karaman'da seçimin fitili Sarıvelilerden ateşlendi'' şeklinde konuştu.

İl başkanı Oktay Yılmaz, milletvekili adayı Mehmet Ural ve MYK üyesi Ali Güler'in söz aldıkları konserde MHP'nin Karaman'da y potansiyelini artırdığı ve seçimlerden zaferle ayrılan parti olacağı vurgulandı. Konuşmaların ardından sahneye çıkan sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Taşeli bölgesine daha önceden bir kaç kez daha geldiğini belirterek, ''Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilçeleri başta olmak üzere Karaman'ın güzide insanlarını çok sıcak ve cana yakın buluyorum.

Daha önceden de gelmiş olmama rağmen her seferinde ayrı bir heyecan ve coşkuyla sizlerle buluşacak olmanın sevincini yaşıyorum. Bu konserin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim'' dedi.

Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın hit parçalarına halkın koro halinde eşlik ettiği konser, gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.