Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman Belediye Başkan adayı Ali Pınarbaşı bayanları unutmadı. ( Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile yapılan çiçek dağıtımına MHP Karaman Kadın Kolları’da katıldı.

Çiçek dağıtımında, Belediye Başkan Adayı Ali Pınarbaşı, İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Oktay Yılmaz, İl Genel Meclis Üye adayı Mehmet Emin Çevik, Belediye Meclis Üye adayları Av. Hatice Zengin, Raziye Ünlü ve partililer katıldı. Çarşı merkezinde değişik bölgelerde gerçekleşen çiçek dağıtımı ve kutlamalarda bayanlarla tek tek ilgilenen Ali Pınarbaşı;

‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile tertiplediğimiz bu anlamlı gün vesilesi ile bütün bayanlarımızın gününü kutluyorum. Peygamber efendimizin ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ hadisi şerifi bizim için düstur olmalıdır. Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, çağdaş ve modern günlere gelmemizde ehemmiyetli görevler muvaffak olmuşlardır. Kadınlar gününüz mübarek olsun. Kadınlarımızın desteği ve mücadelesi ile kazanılmış muasır haklar ve özgürlüklerle beraber, hayatın her alanında başarıyla bulunmuş kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum.’’ Dedi.

Siyasi olmasının yanı sıra Hukukçu kimliği ile de bilinen Merkez İlçe Başkanı Av. Oktay Yılmaz konuşmasında; ‘’ Ne yazık ki kadınların 8 Mart'ı kutladığı bugünde evde, işte, sokakta, devlet dairelerinde, gözaltında, cezaevlerinde, hayatın her alanında kadınlara yönelik baskılar devam ediyor. Kadınların erkek egemen düzenin baskıcı rejiminden korunması konusunda yürütülen mücadele, iktidarların uygulamaları sonucunda karşılıksız kalıyor.” Dedi.

MHP Karaman teşkilatının bu uygulamasından memnun olduklarını dile getiren bayan vatandaşlar dağıtılan çiçekler için teşekkür ettiler. Yüzlerce çiçeğin dağıtıldığı program, yaklaşık iki saat sürdü.