Okulun salonunda gerçekleşen geceye Okul İdarecileri, öğretmenleri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Katılımcılar öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan resim sergisini de gezdikten sonra hep birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından programa geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası kısa selamlama konuşması yapan Okul Müdürü Mustafa Ün, katılımından dolayı velilere ve geceyi hazırlayan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Sunuculuğunu 1-B sınıfı öğrencilerinden Ali Kayra Kocatürk  ve Yaren Demirkollu’nun yaptığı gecede, öğrenciler şarkılarıyla, taklitleriyle, şiirleriyle gösterdikleri performanslarıyla çok beğenildi.

İngilizce öğretmenleri ve müzik öğretmenleri tarafından öğretilen  şarkılar ve dansları ise yoğun alkış aldığı programda,  bir sene boyunca yaptıkları etkinlik ve çalışmalardan oluşan slayt gösterisi, velileri ve öğretmenleri geçmişe yolculuk yaptırdı.

Program sonuna doğru Okul Müdürü Mustafa Ün gecede emeği geçen başta 1 – B sınıfı öğretmeni İzzet Sinat ve diğer ders öğretmenlerine çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Program çekilen hatıra fotoğraflarından sonra sonlandı.