Karaman İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Karaman Şubesi İftar Programı Zenbilli Ali Efendi Kur’an Kursu Bahçesinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
Program Merkez Zenbilli Kur’an Kursu öğreticisi Osman Arslan’ın Kur’anı Kerim tilavetiyle başladı.

Karaman İl Müftüsü Nuri Değirmenci;
“Önemli olan birlikte iftar etmek, her zaman birliktelik ve dayanışma içerisinde olabilmek. Bu tür davetler en güzel örneklerdir. Diyanet vakfımız 1975 yılında Diyanet işleri başkanlığımızın hizmetlerine destek olmak için kurulmuş o günden bu güne birçok hizmetlere imza atmıştır. Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, Avrupa dan Afrika ya, Asya dan dünyanın bir çok yerinde vakfımızın hizmetleri başkanlığımızla birlikte devam etmektedir diyerek tüm davetlilere davetlerine icabet etmelerinden dolayı teşekkür ederek ramazanlarını kutladı.
Karaman İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Karaman Şubesi İftar Programına Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Milliyetçi hareket partisi İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Konya Müftü Yardımcısı Yusuf Arıkan, Selçuklu İlçe Müftüsü Ali Okutan, Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk, Daire amirleri, Ayrancı, Başyayla, Ermenek, Kazım Karabekir İlçe Müftüleri, Sivil Toplum kuruluşları, sanayiciler, esnaflar, vatandaşlar, Kur’an Kursu öğreticileri, daire personeli ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.
Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye  Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in mesajı yayınladı, daha sonra Türkiye Diyanet Vakfı tanıtım cd gösteriminden sonra program yemek ve dua ile sona erdi.