Ak Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü mesajında ''Tüm Dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye için de şüphesiz ki en öncelikli konulardan biri sağlıktır. Kaliteli bir sağlık sistemi, güçlü toplumun vazgeçilmezidir. Kaliteli sağlık sisteminin vazgeçilmezi ise değerli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızdır. Doğrudan insana hizmet odaklı olan sağlık sektörü ile ilgili olarak AK Parti hükümeti bugüne kadar birbirinden önemli yatırımlara imza atmıştır ve atmaya devam edecektir”.
Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanlarına verdiği zam müjdesi de, Başbakanımızın verdiği haber de sağlık çalışanlarımıza ve doktorlarımıza 14 Mart Tıp Bayramı hediyesi niteliğindedir. 
Yıllardır üstlendikleri sorumluluk itibariyle, onurlu ve özverili bir şekilde çalışmalarını aksatmadan ve sahip oldukları bilinçle kendilerinden yardım bekleyenlere el uzatan saygıdeğer tıp camiası ve mensuplarının, dün olduğu gibi bugün de milletimizin gözündeki yerleri her zaman ayrı ve anlamlıdır. Bu vesileyle; Ülkemizin her noktasında yılmadan hizmet veren değerli hekimlerimize ve tüm sağlık camiasına çalışmalarında başarılar dilerken, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum” dedi.