Şehitler İçin Mevlid
İmamı Azam Camiide ebediyete intikal eden şehit polisleri için mevlid programı düzenlendi. Mevlid programına Karaman Valisi Murat Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, daire amirleri, emniyet teşkilatı mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlid sonrası bisküvili lokum dağıtıldı.


Satranç Yarışması Düzenlendi
Piri Reis Kültür Merkezinde düzenlenen Polis Haftası nedeniyle satranç yarışması düzenlendi. Küçüklerde 55, büyüklerde ise 40 kişinin yarışması 2 gün süren çekişmeli mücadeleler sonrası sona erdi. Açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez başta yarışmayı organize eden Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Eroğlu'na, görevli hakem ve öğretmenlere, yarışmacılara teşekkür ederek başarılar diledi.


Makro Market Alışveriş Merkezinde gerçekleşen açılışa Karaman Valisi Murat Koca'nın yanısıra, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, müdür yardımcıları, emniyet mensupları, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Vali Koca, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan serginin açılışını İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile birlikte gerçekleştirdi. "Hatıra Defteri"ne vatandaşlar tarafından bırakılan notları inceleyen Vali Koca ve beraberindekiler daha sonra koruyucu güvenlik önlemleri, alarmlar ve koruyucu güvenlik önlemlerini anlatan broşürlerin bulunduğu ve vatandaşları bilgilendirmek için kurulan standları gezerek, sergide yeralan fotoğrafları inceledi.

Vali Koca yaptığı açıklamada; "Toplum Destekli Şube Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan bu sergiyi vatandaşlarımızın görmesi son derece önemlidir. Vatandaş olarak bize düşen kendi güvenlik önlemlerimizi almak daha sonra polisimizin güvenliğimizi sağlamasını beklemektir" dedi.