Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)  Karaman İl Koordinatörlüğü, İl Koordinatörlüğü Toplantı Salonunda bilgilendirme toplantısı düzenledi. Gerçekleştirilen toplantıya TKDK İl Koordinatörü Ahmet Poyraz, TKDK uzmanları ile İlimizde ve Konya’da danışmanlık hizmeti veren firmaların temsilcileri katıldı.

Toplantı, TKDK Karaman İl Koordinatörü Ahmet Poyraz’ın açılış konuşması ile başladı. İl Koordinatörü Ahmet Poyraz, 10 Kasım tarihinde çıkılan ilan kapsamında hazırlanan projelerin 12 Ocak- 10 Şubat 2015 tarihleri arasında Karaman İl Koordinatörlüğünde kabulünün gerçekleştirileceğini, ancak inşaat işleri içeren projelerin çizim ve ruhsatlandırılması sürecinin de göz önünde bulundurularak proje hazırlama konusunda hızlı hareket edilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, başvuru sahipleri tarafından sunulacak ihale dokümanlarının ön kontrollerinin 05-15 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini, bu şekilde varsa hataların bu süreçte düzeltilmesinin mümkün olacağını hatırlattı.

Toplantı, birim uzmanları tarafından hazırlanan sunumların yapılması ve katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.