Madencilik sanayisinde gelişim yeri bulunan her bir maden ürünü kullanılabilir olması ile kendini ön plana çıkarmıştır. Burada önemli olan kişinin günlük hayatta aktif olarak kullanabileceği en zor şartlar altında bile dayanıklılığını barındıran madenlerin işlenmesi aşamasıdır. Bu tarz ileriye dönük olarak kişinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek madenlerin işlenmesi özellikle kurşun üzerine yapılan işlemeciliğinin ön planda olduğu, her türlü alana hitap edebilecek ürün çeşitliliğine sahiptir. Şirket olarak kurumumuz; İstanbul kurşun ve metal sanayii dendiğinde istemiş olduğumuz misyonu yaptığımız çalışmalar ile ortaya koyuyoruz. Tüm üretimimizin kapsamı genel olarak bakıldığında metal sanayinde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle medikal alanda kullanılabilecek ve yüksek dozaj da zararlı ışınların etkisini azaltabilecek kurşun maddesi ile üretilmiş ürünleri ortaya sunabilmektir. Sizde çalıştığınız ortamlarda oldukça dayanıklı olan kurşun kapı hizmetimizden de faydalanabilmek için üstün kalite ile üretiminde bulunduğumuz ürünlerimizi İstanbul kurşun ve metal sanayi şirketimiz farkı ile iyi tercih edebilirsiniz.

Yüksek Saflık Gücü İle Dayanıklı Kurşun Plakalar

Kurşunda saflık oldukça önemlidir. Saflık miktarının yüksekliği bulunulan ortamdaki zararlı ışınların yayılımını engellemektedir. Ultraviyole ışınları dediğiniz zararlı ölçümler atmosfer tabakasından yeryüzünün güneş ışınları ile belirli zaman dilimlerinde yansıyan ve kişinin sağlığına zarar veren bir ışın olduğunu biliyoruz. Ancak bazı kapalı alanlarda yüksek enerjili cihazların yaymış olduğu Gama veya nötron ışınları kişinin sağlığına zarar verecek ölçüde ölüm riski barındırır. Böyle durumlarda kişinin bu ortamlarda çalışması gerektiğinde can güvenliğini sağlayacak dokusuna zarar vermeyecek ve oluşan ışınının etkisi ile meydana gelebilecek zararlı radyosyon tehlikesini ortadan kaldıracak kurşun alaşım ürünlerini üretiyoruz. Bu anlamda bakıldığında aslında büyük firmalar, medikal üzerine çalışma yapanlar ve tehlikeli olup insan sağlığına zarar verebilecek riskli radyoaktif madde veya ışınların olduğu noktalarda kurşun kaplama hizmeti veriyoruz. Kurşun plaka sayesinde oluşan yüksek enerji açığa çıkarılmadan emilimi sağlanmış oluyor.

Kişisel anlamda bu tarz radyoaktif gerek zararlı madde olarak kişiyi etkileyecek olan ortamlarda verilecek hiçbir çaba kurşunun bu ışınlardan yayılan zararlı engelleyecek kadar yüksek bir güce sahip değildir. Daha detaylı bilgi alabilmek ve bizlerle iletişime geçebilmek için site üzerindeki telefon numaralarımızı arayabilir ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.