Bayram mesaisine Karaman Otogarı minibüs ve taksici esnafı ile bayramlaşarak başlayan AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Polisevi’nde düzenlenen resmi bayramlaşma programına da katıldı. İl protokolüyle birlikte sırasıyla İl Jandarma Komutanlığı, Belediye İtfaiye Müdürlüğü, Sevgi Evleri, Huzurevi ve Karaman Devlet Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret eden Recep Konuk ve beraberindeki il yöneticileri polis ve asker şehit aileleriyle de bayramlaştı. 
AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, bayramın ilk günü otogarda görev yapan minibüs ve taksici esnafıyla bir araya gelerek bir süre sohbet etti ve bayramlaştı. Burada vatandaşlarla da bayramlaşan Recep Konuk daha sonra Karaman Valiliği’nin ev sahipliğinde, Polisevi’nde düzenlenen; Vali Murat Koca’nın yanı sıra AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, askeri ve mülki erkân, siyasi parti temsilcileri ve kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile vatandaşların da katıldığı resmi bayramlaşma programına katıldı. Polisevi’ndeki bayramlaşma sonrası Recep Konuk ve beraberindeki protokol sırasıyla İl Jandarma Komutanlığı, Belediye İtfaiye Müdürlüğü, Sevgi Evleri, Huzurevi ve Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları da ziyaret etti. Konuk ve il yöneticileri son olarak polis ve asker şehitlerin ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlaştılar. 
Recep Konuk ve İl Yöneticileri Polis, Asker ve İtfaiyecilerle Bayramlaştı
Emniyet Müdürlüğü çalışanları ile Polisevi’ndeki programda bayramlaşan AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ve il yöneticileri, ilk olarak mesleği gereği bayramlarda bile görevlerinin başında bulunan kamu kurum çalışanlarından İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli personeli ve Belediye İtfaiye Müdürlüğü’ndeki itfaiyecileri ziyaret etti. Böyle özel günlerde bile vatandaşların güvenliği ve huzuru için görevlerinin başında olan kamu kurum çalışanlarına teşekkür eden Recep Konuk, İl Jandarma Komutanlığı ve itfaiye çalışanları ile tek tek bayramlaştı. 

Konuk, Kimsesiz Çocuklarla Tek Tek İlgilendi. 
Polis, asker ve itfaiye çalışanlarının ardından Sevgi Evleri’nde kalan kimsesiz çocuklar ve Huzurevi’ndeki yaşlıları da ziyaret eden Recep Konuk ve beraberindekiler burada da kimsesiz çocuklar ve yaşlılarla bayramlaştı. Sevgi Evleri’ndeki çocuklarla tek tek ilgilenen Recep Konuk, çocukların oyunlarına da ortak oldu. Recep Konuk ve Karaman il protokolü çeşitli hediyelerle çocukları sevindirirken hediyelerini alan çocukların sevinçleri de görülmeye değerdi. Sevgi Evleri’nden sonra Huzurevinde kalan yaşlıları da ziyaret eden Recep Konuk ve il protokol heyeti burada da ailelerinden ayrı bayram geçiren yaşlılarla bayramlaştı. Recep Konuk ve beraberindekiler yaşlıların ellerini öperek tek tek hal hatır sordular. Böyle bir günde Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı unutmak olmazdı diyen Konuk, “Bu ziyaretle onların da gönlünü alarak yalnız olmadıklarını hissettirmek ve hayır dualarını almak bizim için gururdur. Yaşlılarımızı ana babalarımızı sadece özel günlerde, bayramlarda değil her zaman ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bu vesile ile tüm yaşlılarımızın da bayramlarını kutluyorum” dedi.

Hastalar da Unutulmadı
Recep Konuk ve beraberindeki heyet bayram ziyaretlerini Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavileri süren hastaları ziyaret ederek sürdürdü. Heyet burada da hastalarla ve hastane çalışanları ile bayramlaştı. 

Şehit Aileleri Yalnız Bırakılmadı
Recep Konuk ve il yöneticileri bayramın birinci günü yoğun geçen bayram ziyaretlerini şehit ailelerini ziyaret ederek sonlandırdı. Heyet, Şehit Jandarma Onbaşı Yahya Kızılay ve Şehit Polis Memuru Sait Ünlü'nün ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlaştı. Vatanı için canlarını feda eden asker ve polislerimizin ailelerini ziyaret ederek onların yalnız olmadıklarını, devletin ve milletin her zaman yanında olduklarını hissettirmek istediklerini belirten Recep Konuk, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.