Köylerde Ak Parti Rüzgarı Esiyor
Köylerde coşkulu kalabalıklar tarafından karşılanan Ak Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker, Dinek, Madenşehri, Üçkuyu, Eğilmez, Karacaören, Boyalıtepe, Çoğlu, Burunoba, Osmaniye, Hamidiye köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Programlara Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngören, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça ve partililer de katıldı.

“Karamanımızda Birliği ve Kardeşliği Hep Birlikte Tesis Edeceğiz”
Adaylar köy ziyaretlerinin ardından Kamu-Sen İl Temsilcisi Ziya Hotamışlı ve Kamu-Sen’e bağlı sendika üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette çalışanların sendikal haklarıyla ilgili konular konuşuldu. Üyesi olduğu sendikadan dolayı kimsenin mağdur edilmemesi gerektiğini vurgulayan Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, “Biz ayrıştırmayacağız birleştireceğiz. Toplumun her kesimini kucaklayacak herkese eşit mesafede olacağız. Karamanımızda birliğin ve kardeşliğin tesis edilmesi için çaba harcayacağız bunu da hep birlikte başaracağız. Bu anlamda sendikalarımızla uyum içerisinde çalışacak ortak akılla hareket edeceğiz” dedi. 

“Hayvancılık Tarımın Ayrılmaz Bir Parçasıdır”
Milletvekili Adayları Konuk ve Şeker Karaman Süt Üreticileri Birliği’nde üreticilerle de bir araya geldi. Bitkisel üretimin yanı sıra hayvansal üretimin de önemine değinen Recep Konuk, “Bizler çiftçimizin, refah seviyesinin yükselmesi için hayvancılığın, tarımın ayrılamaz bir parçası olduğuna inanıyoruz. Süt üretimi de ülke ekonomisine sağladığı katma değer açısından ayrı bir öneme sahip. Biz bu önemin farkındayız ve yeni dönemde tecrübe ve birikimimizi bu alanda da kullanarak Karamanımızı hayvancılıkta, süt üretiminde istenilen seviyeye getireceğiz. Bugün kırsal alanda hayvan sağlığı, beslenmesi, hayvan başına düşen süt veriminin artırılması, üreticilerimizin eğitimleri de dahil olmak üzere her konuda ne yapılması gerekiyorsa baştan aşağı ele alacağız ve üzerimize düşen ne ise yerine getireceğiz. Tabi bunları tek başımıza değil hep birlikte başaracağız” dedi. 

“Hizmet Gönül İşidir”
Ak Parti Karaman Milletvekili adayları Karaman İlim Yayma Cemiyeti’nin her hafta Salı günleri düzenlediği sohbet programının misafiri oldu. İlim Yayma Cemiyeti’nin yarım asrı aşan bir süredir hayırlı ve bereketli işlere vesile olduğunu ifade eden Recep Konuk, “Ülkemiz genelinde gerek şubeleri gerekse öğrenci yurtları ve verdiği burslarla ilmin yaygınlaştırılması için önemli bir görev üstlenen İlim Yayma Cemiyeti’nde sorumluluk alan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Hizmet gönül işidir. Sizler geleceğimizin inşasında en hayırlı işlerden birini gerçekleştiriyorsunuz. Karşılık beklemeden Allah rızası için yaptığınız çalışmaları da takdirle karşılıyoruz. Ülkemizin dört bir tarafında zor şartlarda ilim için eğitim için yoklukla mücadele eden evlatlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için imkan sağlayan siz ve sizin gibi fedakar vakıf ve derneklerimizden de Allah razı olsun” dedi.