AK Parti İl Teşkilatı proje kapsamında 1500 civarı çocuğu Karaman’ın seçkin mağazalarında çocukların kendi beğendikleri kıyafetleri almaları suretiyle giydirdi. Öncelikli olarak kimsesiz çocuklar sonrasında da yardıma muhtaç ailelerin çocukları giydirilerek hem çocuklar sevindirildi hem de ailesine maddi manevi destek sağlanmış oldu.
Bu konuda açıklama yapan AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin GÖKSOY şunları söyledi :
“AK Partinin bütün Türkiye’de amaçladığı gibi Karaman AK Parti İl Teşkilatı’nın amacı da Karaman’da yaşayan insanların sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde huzurlu bir yaşam sürmesidir. Hepimiz mutlu bireyler olarak etrafımızdaki insanların haklarına saygı göstererek, aynı şekilde saygı duyularak yaşamak, doğru anlamak, doğru anlaşılmak isteriz. Bunun temelinde ise yarının yetişkinleri olan çocuklarımız var.
Sevilen, sayılan, şefkat ve merhametle büyüyen çocuklarımız yarının mutlu, ruh sağlığı, karakteri sağlam yetişkinleri demektir. Bu doğrultuda çocuklarımız bizim için çok büyük öneme sahipler. Projemizle giydirilen çocukların gözlerindeki sevinci, mutluluğu gördük, ailelerinin “Allah razı olsun” dualarıyla beraber hayır dualarını aldık.Teşkilat olarak bizler de bu sevinci, mutluluğu yaşatma sevincini yaşadık.Bu projede, bu çalışmada maddi manevi yardımları bulunan AK Parti İl Teşkilatı içindeki ve dışındaki bütün dostlara, her konuda sağduyusunu gösteren Karaman’ın çok saygı değer halkına teşekkür ederim.”
AK Parti Karaman İl Kadın Kolları olarak her zaman herhangi ideolojik bir ayırım gözetmeksizin, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak için Ramazan Ay'ında 50 evde halkımızla birlikte orucumuzu açtık.
Bu çalışmalarımızda önceliğimiz her zaman '' Allah razı olsun '' sözünü duymak oldu. AK Parti Teşkilatı olarak sadece Ramazan ayında değil, yılın her ayı ve gününde ilimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacağız.'' dedi.