Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ve farklı okulların öğrencilerinin hastane içine gönüllü olarak faaliyetlerde bulundukları Sağlıcakla Kal Projesinin kapanış töreni yapıldı.
12 Haziran 2014 tarihinde Karaman Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen programa; Vali Murat Koca, Garnizon Komutanı J.Kd. Alb. Mustafa Akış, Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, Ayrancı Kaymakamı ve  İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Erkan İsa Erat, daire müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Protokol konuşmalarıyla başlayan Sağlıcakla Kal Projesi kapanış töreni, proje çalışma sunumu, projeye katılan öğrencilerin görüşleri, önerileri ve duygularını sunduğu paylaşımlar ile devam etti. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisinin ardından Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından projede faaliyet gösteren okul yöneticileri ile öğrencilere teşekkür belgeleri ve plaketleri verildi.

Vali Murat Koca, kapanış konuşmasında projede emeği geçen herkese teşekkür ederek, Sağlıcakla Kal Projesi uygulamasının 2014 yılı için bittiğini ifade etti. Fakat “Sağlıcakla Kalmaya Devam” edeceğiz diyerek, projenin gelecek yıllarda da devam edeceğini belirtti.