Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Kuruluş yıldönümü sportif etkinlikleri Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Komplekslerinde düzenlenen voleybol final maçı sonrası düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.


Son final maçını izlemeye, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İl Emniyet Müdürü Şahne daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık bir haftadır devam eden 10 Nisan Polis Haftası Spor Etkinlikleri oynanan voleybol final maçı ile sona erdi. Güvenlik ve İstihbarat Şube'den oluşan takım ile KOM ve Terörle Mücadale Şubesi Personelinden oluşan takımlar final maçında karşı karşıya geldi. Final müsabakasını 3-0 la net bir skorla rakibini yenen Güvenlik ve İstihbarat Şube takımı şampiyon oldu.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, yaptığı konuşmada;"Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yılında ilimizde çeşitli programlar düzenledik. Emniyet Teşkilatımızın katılımlarıyla voleybol turnuvamızı gerçekleştirdik. Karaman'da ve Türkiye'de görev yapan tüm polislerimize, amirlerimize ve müdürlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Maç sonrası sportif etkinliklerde derece yapanlara kupaları ve madalyaları takdim edilirken, program verilen kokteylin ardından sona erdi.