KARAMAN VALİSİ SÜLEYMAN KAHRAMAN'IN  ŞEHİT POLİSİMİZE  TAZİYE MESAJI
Karaman Valisi Süleyman Kahraman 14 Nisan 2012 Cumartesi günü Karaman Adliyesi önünde, adliyeye sevk edilen şahısların husumetli oldukları bir grup tarafından açılan ateşte şehit olan Polis Memuru Ali KARAKIŞ'ın şehadeti üzerine bir taziye mesajı yayınladı.
Vali Kahraman mesajında şu ifadelere yer verdi:'' İlimizde 14 Nisan 2012 Cumartesi günü, adliyeye sevk edilen şahısların husumetli oldukları bir grup tarafından, Karaman Adliyesi önünde açılan ateşte polis memurumuz Ali KARAKIŞ şehit olmuştur. Gece gündüz demeden ülkemizin huzuru ve güvenliği için çalışan polisimize yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyor, bu tip hain saldırıların polisimizi asla yıldırmayacağını özellikle belirtmek istiyorum. Allah nezdinde ve milletimizin gönlünde ölümsüzlüğe ulaşan Şehit Polisimiz Ali KARAKIŞ'a Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi ve polis teşkilatımız olmak üzere dostlarına, sevenlerine ve aziz milletimize sabr-ı cemil niyaz ediyorum,''dedi.

 
BELEDİYE BAŞKANI KAMİL UĞURLU’DAN ŞEHİT POLİSİMİZE TAZİYE MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, bu sabah meydana gelen silahlı çatışmada şehit olan Polis Memuru Ali Karakış için başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Uğurlu; Karaman Adliyesi girişinde gerçekleştirilen zanlılara yönelik silahlı saldırıda ağır yaralanan ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen 35 yaşındaki Polis Memuru Ali Karakış’ın, bu korkunç hesaplaşmanın kurbanı olduğunu belirterek sabah saatlerinde meydana gelen olayı lanetledi.

Belediye Başkanı Uğurlu taziye mesajında: “Genç bir polisimizin böyle bir olayda şehit olmasından dolayı büyük üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum. Hem de Polis Haftasını kutladığımız şu günlerde böyle bir olayın gerçekleşmesi çok san sıkıcı. Bu acıya sebep olanları kınıyor, suçluların yüce adalet önünde cezalarını çekeceklerine yürekten inanıyorum. Şehit Polisimiz Ali Karakış’a Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve emniyet teşkilatına başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi. 


www.karamangundem.com ailesi olarak şehidimizin mesai arkadaşlarına ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabrı cemil dileriz.
 "Bismillahirrahmanirrahim "Innalillahi ve inna ileyhi reciun "ALLAH'tan geldik ALLAH'a döneceğiz