Türkiye ve Dünya pazarında “EĞER KALİTE ÖNEMLİ İSE” CHS sloganıyla ve vizyonuyla, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sektör lideri olarak çalışmalarına devam eden CHS Group Bünyesinde olan Şehr-İ Divan Konutları yeni projesiyle göz doldurdu.

Hisar Mahallesi Özcangenç Caddesi Otogar yanında inşaatı başlayan Panorama 1 Konutlarının örnek dairesi ziyaret edenleri büyülemeye devam ediyor.
Ziyaretçi akınına uğrayan ve ilk etap konut satışlarını da tamamlayan Panorama 1 konutlarının örnek dairesini Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ziyaret ederek, bilgi aldılar. Çalışkan böyle bir konut projesini kazandırdıkları için CHS yetkililerini tebrik ve teşekkür etti. 
Şehrin Değişen Yüzü Panoroma 1 de neler yok ki;
Site Özellikleri;
Site güvenliği, basket ve tenis sahası, çocuklar için okul servisi bekleme salonu, çocuk kreşi, elektronik kapılar, futbol sahası, kamera sistemi, lobi, çocuk oyun alanları, özel gün salonu, kafeterya, fitness salonu, hobi salonu(masa tenisi, bilardo)

Daire Özellikleri;
Çift asansör, balkonda kızartma ve özel kiler bölümü, çöp bacası, katlar arası ısı ve ses yalıtımlı asmolin döşeme, salonlarda güneş kırıcılar, merkezi ısıtma sistemi, kablolu tv sistemi, her katta yangın müdahale dolapları, akrelik tezgah ve mutfak dolapları
Ayrıntılı bilgi için;
www.karamanpanorama.com u ya da örnek daireyi ziyaret edebilirsiniz