Karaman Belediyesi ve PTT Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen proje ile ilgili detaylı bilgiler veren Başkan Çalışkan "Karamanda yaşayan vatandaşlarımızın Karaman'ın en önemli sorunlar arasında saydığı, sosyal yaşam, otopark alışveriş merkezi gibi bir çok konuya büyük çözüm getirecek olan proje kapsamında, yeni PTT Binası, Bilim Merkezi, alışveriş merkezi, Bilim Merkezi, Bilgi Evleri, Gençlik Lokali, Çalışma Ofisleri, Belediye Sağlık Polikliniği, Nikah Toplantı ve Konferans Salonları yapılacak." dedi.

Otopark Sorunu Büyük Ölçüde Çözülecek

Proje tamamlandığında, Karaman şehir merkezinde gün geçtikçe büyüyen otopark sorununun önemli ölçüde çözüleceğini söyleyen Başkan Çalışkan " Buraya uygulayacağımız proje dahilinde, dört katlı yeraltı otoparkı yapacağız. Bu sayede şehrin en merkezi konumundaki otopark problemini büyük oranda çözmüş olacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Çalışkan; "Projeyi Vatandaşlarımızla Birlikte Şekillendireceğiz"

Karaman Belediyesi olarak insan odaklı, katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade eden Başkan Çalışkan " Şehir merkezinde uygulayacağımız bu güzel projeyi vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda şekillendireceğiz. Bunun için vatandaşlarımızın görüş ve önerileri için resmi web sayfamızda bir anket oluşturduk. Vatandaşlarımızdan, Karamanımız için çok önemli olan bu güzel projeye katkı sağlamalarını istiyorum" ifadelerine yer verdi.