Saray Holding’in Suudi Arabistan’daki Cidde Kek Bisküvi fabrikasında genel müdür olarak görevlendirilen Musa Topçu SEKASAR Vakfı Başkanı oldu.

Karaman’da sosyal eğitim ve yardım faaliyetlerini sürdüren SekaSar Vakfı Başkanı Musa Topçu oldu. Vakıf’tan yapılan açıklamada;
“Bugünler 7’den 70'e herkeste tatlı bir telaş ki sormayın deyimi var ya, işte o telaşı tatlı bir şekilde şimdi 5 ile 70 arasında herkes yaşıyor. Okular açılıyor ve hemen hemen her ailede okullu olma, okula gidecek çocuklarını okula hazırlama telaşı.
Ya yetimlerimiz bu telaşı duysalar bile yaşayabiliyor mu? O tatlı heyecan ve telaşı ilimizde 1995 yılından beri faaliyette bulunan Saray Holding kuruluşu olan Saray Seka Sar Vakfı bu yılda okul öncesi tüm yetim çocuklarımızın okul ihtiyaçlarını kırtasiye-giysi, okul gereçleri ile birlikte karşılıyoruz.
Vakıfta 1999-2003 yılları arasında Genel Müdür olarak başarı ile görev yapan ve daha sonra Saray Holding’in Suudi Arabistan’daki Cidde Kek Bisküvi fabrikasında genel müdür olarak görevlendirilen Musa Topçu’da geçtiğimiz günlerde Saray Sekasar Vakfı Genel Müdürlüğüne atanmıştır. Sn. Musa Topçu’nun da önceki vakıf hizmetlerini takdirle karşılanmıştır. Göreve başladığı andan itibaren ilimiz bünyesindeki yetim çocukları ziyaret ve ihtiyaçlarını gidermek için bir dizi ziyaret gerçekleştirmiş yetimleri sevindirmiştir. Sn. Topçu’ya görevinde başarılar dilerken, SARAY-SEKASAR Vakfı’nın tüm ihtiyaç sahiplerine, ihtiyaçlarını gidermekte yardımları da halkımızca takdirle karşılanmaktadır. Ayrıca her Perşembe günü halkımıza çorba ikramında vakıf hizmet binasında devam etmektedir.” denildi.