ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. 

23 Nisan 1920 tarihi, milli iradenin tecelligahı ve ulusal egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ninaçıldığı, aziz milletimizin vatanına ve milli iradesine sahip çıktığı çok önemli bir gündür. 

Ülkemizin içinde bulunduğu zor ve olumsuz koşullara rağmen milletimiz, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkarakbüyük mücadeleler ile yürüttüğü istiklal ve istikbal mücadelesini büyük ve tarihi bir zafer ile sonuçlandırarak ezelden beri hür yaşadığını ebediyete kadar daima hür ve bağımsız yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. 

23 Nisan 1920 tarihi, aziz milletimizin her zaman ve her koşulda dini, vatanı, bağımsızlığı ve özgürlüğü uğrunda en büyük güçlüklere bile canı pahasına karşı koyabileceğinin, her güçlüğü onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesidir. Aziz Milletimiz bu ruhu 15 Temmuz hain darbe girişiminde de tanklara ve mermilere karşı durarak tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. 

23 Nisan 1920 tarihinde açılan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz Kurtuluş Savaşı’nı yönetmiş, Cumhuriyetimizi kurmuş, gerçekleştirdiği çok önemli reformlar ve aldığı tarihi kararlarla ülkemizin yarınlarını şekillendirmiş, demokrasimizin ve ulusal egemenliğimizin sembolü haline gelmiştir.

Ayrıca, 23 Nisan Dünya’da çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramdır ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın bir ifadesidir. 

Bu duygu ve düşünceler ile geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutlar, Milli Mücadelede emeği geçen tüm gazilerimizi, şehitlerimizi minnet, saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun Allah hepsinden razı olsun” dedi.