Şeker, mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Tüm annelerimizin anneler gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. Anne sevgisi, sevgilerin en güzelidir. Bağlılığın fedakârlığın, cömertliğin, karşılık beklemeden vermenin ve sevmenin sembolüdür anne.   
Hayata gözümüzü ilk açtığımız anda yanımızda bulduğumuz annelerimiz;  sevgileri, eşsiz şefkatleri, karşılıksız fedakârlıklarıyla hayatımızı şekillendirerek dünyamızı güzelleştirmektedirler. Hayat boyu bize yol gösteren annelerimiz Allah (C.C)'ın bizlere bahşettiği en değerli ve güzel varlıklardan biridir.


 “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözü ile Sevgili Peygamberimiz (S.A.V) annelerin önemini ve kıymeti bizlere en güzel şekilde ifade etmiştir. 
Anne sadece çocuklarını dünyaya getirmekle kalmayıp aynı zamandı çocuklarını güzel ahlak ile terbiye ederek ve eğiterek hayata ve geleceğe hazırlamakta ve sağlıklı ve huzurlu toplumların oluşmasına en önemli katkıyı sunmaktadırlar.  
Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de, Allah’a itaat ve ibadetten sonra anne-babaya saygı gösterilmesi, iyilik ve ikramda bulunulması emredilmiş ‘öf” bile denilmesine rıza gösterilmemiştir.
Anne ve baba, hangi yaşta oluşa olsun her insan için her zaman ihtiyaç duyulan en iyi sığınak ve huzur alınan en sıcak yuvadır. 
Bu duygu ve düşünceler ile baş tacı annelerimizin “Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik eder, selam ve saygılarımı sunarım.” dedi.