Şeker ilimizi ziyaretleri kapsamında Karaman Din Görevlileri Derneğini ve Karaman Gençlik Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Din görevlileri derneğin de Din görevlileri ile buluşan ŞEKER, Din Görevlilerimiz ile görüştü sıkıntı ve dertlerini dinledi, istişarelerde bulundu.

Daha sonra Din Görevlileri ile birlikte Gençlik Merkezi Müdürlüğüne geçen Şeker, burada yetkililer ile görüştü düzenlenen kurslar, geziler, sportif faaliyetler, yapılması planlanan diğer çalışmalar ve etkinlikler hakkında yetkililerden bilgi aldı ve faaliyetleri yerinde izledi. Ziyaretlere katılan Din Görevlileri de çocukların ve gençlerin bu tür merkezlere yönlendirilmesinin önemine vurgu yaptılar ve kendilerinin de bu konuda çalışma yapacaklarını ilettiler.

Şeker ziyaretlerin sonunda yaptığı açıklamada;

“Sağlıklı ve dinamik bir Türkiye inşa etmek için geleceğimizin teminatı gençlerimizin; birliktesosyal aktiviteler, güzel projeler, etkinlikler, spor organizasyonları, sanatsal ve kültürel faaliyetler yapabilecekleri ortamlar sunan ve gençlerimizin toplumsal hayata kazandırılmasında önemli rol oynayan gençlik merkezlerine yönlendirilmeleri ve buradaki faaliyetlerden istifade etmelerinin sağlanması çok önem arz etmektedir.” Dedi.